WERKWIJZE

Om je website zo effectief mogelijk te ontwikkelen, werk ik volgens een stappenplan. Bij de eerste kennismaking starten we met de inventarisatie van jouw wensen en doelen en daarna werken we stap voor stap naar het eindresultaat. Ik licht het stappenplan graag aan je toe tijdens onze eerste kennismaking.

01

Kennismaking

Tijdens de eerste vrijblijvende kennismaking bespreken we jouw wensen en doelen en licht ik de mogelijkheden aan je toe. Deze kennismaking kan op locatie maar natuurlijk ook telefonisch of met een videocall plaatsvinden. Nadat we in kaart gebracht hebben wat je wensen zijn, ontvang je een offerte ter goedkeuring.

02

Tekst en beeld

Hierna is het van belang dat we in kaart brengen wat je wilt vertellen op je website. Wie is je doelgroep en wat is het doel van je website? Er moeten teksten en een menustructuur komen. Dit kun je zelf aanleveren of door mij laten verzorgen. In deze fase bespreken we ook welk beeldmateriaal het beste bij jouw site past zodat alles op elkaar aansluit.

03

Designimpressie

Nadat de teksten en menustructuur helder zijn, ga ik aan de slag met een eerste designimpressie. Deze komt tot stand op basis van jouw wensen en al bestaande logo, kleuren en huisstijl. Heb je nog geen logo? Geen probleem, ik werk nauw samen met vormgevers die hier uitstekend bij kunnen helpen. 

04

Controle website

Nadat de designimpressie akkoord is, komt alles samen in een werkende WordPress website. Wanneer je al een website hebt, kan de nieuwe website zo lang op een tijdelijke omgeving gezet worden. Na oplevering heb je twee weken de tijd om rustig je website te controleren en eventuele aanpassingen door te geven. Er zijn twee  correctierondes inbegrepen in de prijs. 

05

Website live

Na het doorvoeren van jouw aanpassingen is het moment daar, je nieuwe website gaat live! Het is belangrijk dat we hier een aantal instellingen direct goed zetten zoals Google Analytics, het SSL certificaat en het redirecten van links op je oude website. Uiteraard zorg ik ervoor dat dit wordt geregeld. Tevens zorg ik er voor dat je wordt aangemeld bij Google voor een optimale online vindbaarheid. 

06

Aftercare

Na het live gaan van je website is het van belang je website te blijven doorontwikkelen en updaten. Niet alleen om actueel te blijven voor jouw doelgroep, maar ook voor een goede vindbaarheid op Google. Ik ondersteun je daar graag bij, informeer naar de verschillende mogelijkheden. 

Mikka websites Heemstede
Korhoenlaan 18, 2104 BH Heemstede