RECENT WERK

Hieronder een greep uit een aantal recente projecten. Alle websites die ik ontwikkel zijn mobile friendly en volgens de laatste technologie gebouwd.  Door deze zaken worden websites die ik ontwikkel beter gevonden door Google, waardoor je hoger in de ranking van de zoekresultaten komt te staan met je website. 

Staat jouw website hier binnenkort ook tussen? Neem voor meer informatie gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

DESIGN EN REALISATIE

Jonker Totaaltechniek

Website en nieuw logo voor installatiebedrijf Jonker. Technische Installaties Jonker uit Uitgeest is al ruim 25 jaar gespecialiseerd totaalinstallateur en verzorgt installaties aan particuliere woningen en bedrijven zoals aannemers en het MKB. Na vernieuwing van de website wordt deze aantoonbaar beter gevonden in Google en komen er veel meer aanvragen binnen.

DESIGN EN REALISATIE

Krachtig Sensitief

Wanneer je hoogsensitief bent, is het best lastig om niet te verdwalen tussen alle prikkels die de hele dag op je af komen. Hoe kun je er nu voor zorgen dat jouw sensitieve kanten zo  optimaal mogelijk ingezet gaan worden? Tijn van der Burg, loopbaancoach is gespecialiseerd in het begeleiden van hoogsensitieve personen naar de juiste plek op de arbeidsmarkt.

DESIGN EN REALISATIE

NL-Travelgroup

Website voor zakelijke groepsreizen. NL-Travelgroup is gespecialiseerd in het verzorgen van zakelijke incentivereizen in Nederland en Scandinavië. De website bestaat uit twee delen, een deel voor inkomend reisverkeer naar Nederland en een deel voor uitgaand reisverkeer vanuit Nederland naar Scandinavië. Helaas heeft NL Travelgroup vanwege corona moeten besluiten ermee te stoppen, de website is om die reden ook niet meer toegankelijk.

DESIGN EN REALISATIE

Wizzle crypto

Wil je meer weten over hoe je kunt investeren in crypto en of je daar geld mee kunt verdienen? Of vraag je je af wat de blockchain eigenlijk is? Hoe het werkt en wat je ermee kunt? Kijk op de website van Wizzle en laat je adviseren.

DESIGN EN REALISATIE

Formeta Metaalwaren

Formeta is specialist in het verwerken en bewerken van diverse soorten metaal tot onderdeel, halffabrikaat of eindproduct.

Formeta kan metalen lasersnijden, vormen, zagen, knippen, profileren, walsen en lassen. In alle denkbare vormen. Zij beschikken over een uitgebreid scala aan machines zoals een lasersnijmachine, zaagautomaten, kantbanken, dieptrek- en excenterpersen. Met ruim 40 jaar ervaring en 2.000 vierkante meter productiepark is Formeta een betrouwbare partner voor alle metaalbewerkingen.

"Mikka heeft ons gedurende het gehele proces van A tot Z begeleid met een super resultaat tot gevolg. Ze heeft ons met haar begeleiding enorm ontlast. We zijn meer dan tevreden over het eindresultaat, krijgen meer aanvragen en worden veel beter gevonden op Google."

"Wat een prettige samenwerking! Mikka heeft mij aan de hand meegenomen gedurende het proces, ze is kritisch waar nodig, pro-actief en meedenkend. Mikka heeft een grote passie voor haar werk en dat zie je terug in het resultaat. Ik zou haar zeker aanraden!"

Tijn van der Burg-Meijs @ Krachtig Sensitief loopbaancoaching

"Erg tevreden over het resultaat van onze nieuwe website. Ook erg blij met het meedenken en de creativiteit!

Duncan Winters @ Formeta

"Mikka heeft ons enorm fijn geholpen met de bouw van onze nieuwe website. Korte lijnen en een frisse kijk op het geheel hebben geresulteerd in een prachtig eindresultaat. Mikka weet op elke vraag een passende oplossing."

Bob Roozen @ NL-Travelgroup

Mikka websites Heemstede
Korhoenlaan 18, 2104 BH Heemstede