023 - 234 0130 info@mikka-websites.nl

PORTFOLIO

Hieronder tref je een greep uit recent door ons ontwikkelde websites zodat je een indruk krijgt van ons werk en de verscheidenheid aan websites.

Uiteraard is er veel meer mogelijk dan op deze pagina getoond kan worden. Laat ons weten wat je wensen zijn en we ontwerpen het. Uiteraard geheel in de stijl van jouw bedrijf.

Alle websites worden volgens de laatste technologie opgeleverd. Hierdoor worden websites beter gevonden door Google waardoor je hoger in de ranking komt.

DESIGN EN REALISATIE

OurOffice IT Care

Een basic onepager voor OurOffice IT Care. Deze technische IT-ondersteuner wilde graag een basic website (onepager) zonder veel teksten. De site is binnen 3 dagen opgeleverd.

Na vernieuwing van de website ouroffice.nl wordt deze aantoonbaar beter gevonden in Google.

presentatie Jonker website
website mo-menten.nu

DESIGN EN REALISATIE

HHI metaalwerken

De Haarlemse Hekken Industrie is al sinds 1982 een begrip in Haarlem. Dit mooie bedrijf levert hekwerken, trappen, sierpoorten, constructiewerken en tal van andere producten aan particulieren, de bouw, de overheid en de industrie. Alles kan op maat gemaakt worden in hun eigen werkplaats.

DESIGN EN REALISATIE

Jonker Totaaltechniek

Website en nieuw logo voor installatiebedrijf Jonker. Technische Installaties Jonker uit Uitgeest is al ruim 25 jaar gespecialiseerd totaalinstallateur en verzorgt installaties aan particuliere woningen en bedrijven zoals aannemers en het MKB.

Na vernieuwing van de website jonkerinstallatie.nl komt deze aantoonbaar hoger in de resultaten van  Google en daardoor komen er veel meer aanvragen binnen.

presentatie Jonker website
website mo-menten.nu

DESIGN EN REALISATIE

Mo-menten

Monique Steenvoorden is coach, therapeut, auteur, levensgids en Mo-menten begeleider. De website mo-menten.nu geeft haar persoonlijke karakter goed weer en belicht haar uitgebreide coachingsaanbod. Daarnaast vind je er de mooie boeken die ze geschreven heeft en een tipje van de sluier van haar boeken in wording. 

DESIGN EN REALISATIE

Lisette Thans

Het leven daagt je uit: je ervaart problemen of voelt spanningen, fysieke pijn, schuldgevoelens, boosheid of verdriet. Of je kunt maar niet kiezen voor een gezonde werkomgeving of relatie. Je voelt onzekerheid of een continue innerlijke onrust. Hierin herken je een patroon of voel je onverklaarbaar grote emoties en je kunt je vraag of probleem maar niet met je hoofd oplossen. Lisette Thans is systemisch coach en begeleidt je naar een beter leven.

Deze website ontwikkelde Mikka in co-productie met Activates die het logo en de beelden heeft ontworpen. 

http://lisettethans.nl
website Binnensteuiten.nl

DESIGN EN REALISATIE

Binnenste Uiten

Op zoek naar een spontane en eerlijke kindercoach? Cynthia Heek gelooft dat elk kind goed is zoals het is. Desondanks lopen kinderen soms tegen situaties aan waarbij ze meer begeleiding nodig hebben om verder te komen. Binnenste Uiten zorgt met behulp van diverse methodieken voor meer zelfinzicht en zelfvertrouwen zodat kinderen weer krachtig in hun leven komen te staan, www.binnensteuiten.nl

 

DESIGN EN REALISATIE

Formeta Metaalwaren

Formeta is specialist in het verwerken en bewerken van diverse soorten metaal tot onderdeel, halffabrikaat of eindproduct.

Formeta kan metalen lasersnijden, vormen, zagen, knippen, profileren, walsen en lassen. In alle denkbare vormen. Zij beschikken over een uitgebreid scala aan machines zoals een lasersnijmachine, zaagautomaten, kantbanken, dieptrek- en excenterpersen. Met ruim 40 jaar ervaring en 2.000 vierkante meter productiepark is Formeta.nl een betrouwbare partner voor alle metaalbewerkingen.

website Formeta.nl
NL-Travelgroup website

DESIGN EN REALISATIE

NL-Travelgroup

Een tweeledige website voor zakelijke groepsreizen. NL-Travelgroup is gespecialiseerd in het verzorgen van zakelijke incentivereizen in Nederland en Scandinavië.

De website bestaat uit twee delen, een deel voor inkomend reisverkeer naar Nederland en een deel voor uitgaand reisverkeer vanuit Nederland naar Scandinavië.

Helaas heeft NL-Travelgroup vanwege covid moeten besluiten ermee te stoppen, de website staat om die reden ook niet meer online.

DESIGN EN REALISATIE

Frank Drost Schilderijen

Frank Drost wilde graag een minimalistische website waarop zijn schilderijen goed tot zijn recht zouden komen. Frank maakt realistische olieverschilderijen op doek, landschappen, portretten en stillevens.

In de nieuwe website kan de opdrachtgever zelf op zeer eenvoudige wijze zijn portfolio beheren via het CMS-systeem. Neem eens een kijkje op Frankdrostpainting.nl voor een impressie van zijn prachtige werken.

website Formeta.nl

 jouw nieuwe website binnenkort ook HIER?

Staat jouw nieuwe website hier binnenkort ook tussen? Neem voor meer informatie contact op voor een kennismaking. Mikka websites is gevestigd in Heemstede maar werkt voor opdrachtgevers door heel Nederland.

"Mikka heeft ons gedurende het gehele proces van A tot Z begeleid met een super resultaat tot gevolg. Ze heeft ons met haar begeleiding enorm ontlast. We zijn meer dan tevreden over het eindresultaat, krijgen meer aanvragen en worden veel beter gevonden op Google."

"Wat heb je mijn site aan al mijn wensen laten voldoen! Je hebt de kennis van een groot bedrijf maar dan met de persoonlijke aandacht waar iedereen blij van wordt. Je denkt op alle vlakken mee, hebt alle zorg uit handen genomen en alles klopt gewoon, zo blij mee!"

Cynthia Heek @ Binnenste Uiten

"Wat een fantastische samenwerking met Mikka. Ze is pro-actief, meedenkend, creatief en heeft veel geduld. Ik zie de liefde voor het reizen ook terug in mijn website. Mikka heeft een grote passie voor haar werk. Ik zou haar zeker aanraden."

Monique Steenvoorden @ Mo-menten.nu

"Wat een prettige samenwerking! Mikka heeft mij aan de hand meegenomen gedurende het proces, ze is kritisch waar nodig, pro-actief en meedenkend. Mikka heeft een grote passie voor haar werk en dat zie je terug in het resultaat. Ik zou haar zeker aanraden!"

Tijn van der Burg-Meijs @ Krachtig Sensitief loopbaancoaching

"Erg tevreden over het resultaat van onze nieuwe website. Ook erg blij met het meedenken en de creativiteit!"

Duncan Winters @ Formeta

"Mikka heeft ons enorm fijn geholpen met de bouw van onze nieuwe website. Korte lijnen en een frisse kijk op het geheel hebben geresulteerd in een prachtig eindresultaat. Mikka weet op elke vraag een passende oplossing."

Bob Roozen @ NL-Travelgroup

"Fijne samenwerking. Vanaf het eerste contact direct duidelijkheid in aanpak en verwachtingen. En ruimschoots waargemaakt. Snel, vakkundig en creatief. Direct het gewenste resultaat. Happy mee!"

Ralf van Wieringen @ Activates