023 - 2340130 info@mikka-websites.nl

PORTFOLIO WEBSITES

Hieronder een aantal voorbeelden van recent ontwikkelde websites zodat je een indruk krijgt van ons portfolio. Uiteraard is er veel meer mogelijk dan hier getoond kan worden. Alle websites worden mobile friendly en volgens de laatste technologie gebouwd. Hierdoor worden websites beter gevonden door Google waardoor je hoger in de ranking van de zoekresultaten komt.

Staat jouw nieuwe website hier binnenkort ook tussen?

Neem voor meer informatie gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Mikka websites is gevestigd in Heemstede maar werkt voor opdrachtgevers door heel Nederland.

DESIGN EN REALISATIE

Jonker Totaaltechniek

Website en nieuw logo voor installatiebedrijf Jonker. Technische Installaties Jonker uit Uitgeest is al ruim 25 jaar gespecialiseerd totaalinstallateur en verzorgt installaties aan particuliere woningen en bedrijven zoals aannemers en het MKB.

Na vernieuwing van de website jonkerinstallatie.nl wordt deze aantoonbaar beter gevonden in Google en daardoor komen er veel meer aanvragen binnen.

DESIGN EN REALISATIE

Mo-menten

Monique Steenvoorden is coach, therapeut, auteur, levensgids en Mo-menten begeleider. De website mo-menten.nu geeft haar persoonlijke karakter goed weer en belicht haar uitgebreide coachingsaanbod. Daarnaast vind je er de mooie boeken die ze geschreven heeft en een tipje van de sluier van haar boeken in wording. 

DESIGN EN REALISATIE

Mademoiself Styling

Wil jij ook kleding die perfect op elkaar is afgestemd? Met een persoonlijk kleuradvies helpt Marijke van Leeuwen van Mademoiself Styling jou bij het vinden van de juiste kleding en accessoires die jou het beste staan. Word de mooiste versie van jezelf en boek een kledingadvies op mademoiselfstyling.nl

Deze website ontwikkelde Mikka in co-productie met Activates die het logo en de beelden heeft ontworpen. 

l loopDESIGN EN REALISATIE

Krachtig Sensitief

Wanneer je hoogsensitief bent, is het best lastig om niet te verdwalen tussen alle prikkels die de hele dag op je af komen. Hoe kun je er nu voor zorgen dat jouw sensitieve kanten zo  optimaal mogelijk ingezet gaan worden? 

Tijn van der Burg, loopbaancoach is gespecialiseerd in het begeleiden van hoog sensitieve personen naar de juiste plek op de arbeidsmarkt. Op haar website krachtigsensitief.com lees je alles over haar loopbaancoaching. 

DESIGN EN REALISATIE

Formeta Metaalwaren

Formeta is specialist in het verwerken en bewerken van diverse soorten metaal tot onderdeel, halffabrikaat of eindproduct.

Formeta kan metalen lasersnijden, vormen, zagen, knippen, profileren, walsen en lassen. In alle denkbare vormen. Zij beschikken over een uitgebreid scala aan machines zoals een lasersnijmachine, zaagautomaten, kantbanken, dieptrek- en excenterpersen. Met ruim 40 jaar ervaring en 2.000 vierkante meter productiepark is Formeta.nl een betrouwbare partner voor alle metaalbewerkingen.

DESIGN EN REALISATIE

Binnenste Uiten

Op zoek naar een spontane en eerlijke kindercoach? Cynthia Heek gelooft dat elk kind goed is zoals het is. Desondanks lopen kinderen soms tegen situaties aan waarbij ze meer begeleiding nodig hebben om verder te komen. Binnenste Uiten zorgt met behulp van diverse methodieken voor meer zelfinzicht en zelfvertrouwen zodat kinderen weer krachtig in hun leven komen te staan, www.binnensteuiten.nl

 

DESIGN EN REALISATIE

NL-Travelgroup

Een tweeledige website voor zakelijke groepsreizen. NL-Travelgroup is gespecialiseerd in het verzorgen van zakelijke incentivereizen in Nederland en Scandinavië.

De website bestaat uit twee delen, een deel voor inkomend reisverkeer naar Nederland en een deel voor uitgaand reisverkeer vanuit Nederland naar Scandinavië.

Helaas heeft NL-Travelgroup vanwege covid moeten besluiten ermee te stoppen, de website staat om die reden ook niet meer online.

 

"Wat een prettige samenwerking! Mikka heeft mij aan de hand meegenomen gedurende het proces, ze is kritisch waar nodig, pro-actief en meedenkend. Mikka heeft een grote passie voor haar werk en dat zie je terug in het resultaat. Ik zou haar zeker aanraden!"

Tijn van der Burg-Meijs @ Krachtig Sensitief loopbaancoaching

"Mikka heeft ons gedurende het gehele proces van A tot Z begeleid met een super resultaat tot gevolg. Ze heeft ons met haar begeleiding enorm ontlast. We zijn meer dan tevreden over het eindresultaat, krijgen meer aanvragen en worden veel beter gevonden op Google."

"Erg tevreden over het resultaat van onze nieuwe website. Ook erg blij met het meedenken en de creativiteit!

Duncan Winters @ Formeta

"Wat heb je mijn site aan al mijn wensen laten voldoen! Je hebt de kennis van een groot bedrijf maar dan met de persoonlijke aandacht waar iedereen blij van wordt. Je denkt op alle vlakken mee, hebt alle zorg uit handen genomen en alles klopt gewoon, zo blij mee!"

Cynthia Heek @ Binnenste Uiten

"Mikka heeft ons enorm fijn geholpen met de bouw van onze nieuwe website. Korte lijnen en een frisse kijk op het geheel hebben geresulteerd in een prachtig eindresultaat. Mikka weet op elke vraag een passende oplossing."

Bob Roozen @ NL-Travelgroup