1

OVER MIKKA

Mijn naam is Mariska Roozen, Mikka is mijn bijnaam. Mikka websites is gevestigd in Heemstede. Mijn werkgebied is heel Nederland met een focus op de randstad.

Van jongs af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in de nieuwste digitale ontwikkelingen. Door mijn jarenlange ervaring in de communicatiebranche heb ik veel kennis van marketing en het ontwikkelen van WordPress websites. Ik heb een grote passie voor mooie designs en kleuren. Het combineren van deze factoren maakt dat ik een website neerzet die technisch goed presteert en communicatief sterk is. 

Het is mijn doel om jou een website te geven die écht bij jouw bedrijf past.

"Wat een prettige samenwerking! Mikka heeft mij aan de hand meegenomen gedurende het proces, ze is kritisch waar nodig, pro-actief en meedenkend. Mikka heeft een grote passie voor haar werk en dat zie je terug in het resultaat. Ik zou haar zeker aanraden!"

Tijn van der Burg-Meijs @ Krachtig Sensitief loopbaancoaching

"Erg tevreden over het resultaat van onze nieuwe website. Ook erg blij met het meedenken en de creativiteit!

Duncan Winters @ Formeta

"Mikka heeft ons gedurende het gehele proces van A tot Z begeleid met een super resultaat tot gevolg. Ze heeft ons met haar begeleiding enorm ontlast. We zijn meer dan tevreden over het eindresultaat, krijgen meer aanvragen en worden veel beter gevonden op Google."

"Mikka heeft ons enorm fijn geholpen met de bouw van onze nieuwe website. Korte lijnen en een frisse kijk op het geheel hebben geresulteerd in een prachtig eindresultaat. Mikka weet op elke vraag een passende oplossing."

Bob Roozen @ NL-Travelgroup

Mikka websites Heemstede
Korhoenlaan 18, 2104 BH Heemstede