023 - 234 0130 info@mikka-websites.nl
1

OVER MIKKA

Mikka websites is een full service digital agency in Heemstede. Ons werkgebied is heel Nederland met een focus op de randstad. We maken websites in onder meer Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Amsterdam, Amstelveen, Hillegom, Bennebroek, Lisse en Zandvoort.

Door onze ruim 20 jaar ervaring in de digitale en communicatie wereld is er veel kennis van marketing en het ontwikkelen van websites in huis. Daarnaast hebben wij een grote liefde voor mooie designs. Het combineren van deze factoren maakt dat we een website neerzetten die technisch goed presteert en communicatief sterk is. Het is ons doel om je een website te geven die écht bij je bedrijf past.

"Wat heb je mijn site aan al mijn wensen laten voldoen! Je hebt de kennis van een groot bedrijf maar dan met de persoonlijke aandacht waar iedereen blij van wordt. Je denkt op alle vlakken mee, hebt alle zorg uit handen genomen en alles klopt gewoon, zo blij mee!"

Cynthia Heek @ Binnenste Uiten

"Wat een prettige samenwerking! Mikka heeft mij aan de hand meegenomen gedurende het proces, ze is kritisch waar nodig, pro-actief en meedenkend. Mikka heeft een grote passie voor haar werk en dat zie je terug in het resultaat. Ik zou haar zeker aanraden!"

Tijn van der Burg-Meijs @ Krachtig Sensitief loopbaancoaching

"Erg tevreden over het resultaat van onze nieuwe website. Ook erg blij met het meedenken en de creativiteit!"

Duncan Winters @ Formeta

"Wat een fantastische samenwerking met Mikka. Ze is pro-actief, meedenkend, creatief en heeft veel geduld. Ik zie de liefde voor het reizen ook terug in mijn website. Mikka heeft een grote passie voor haar werk. Ik zou haar zeker aanraden."

Monique Steenvoorden @ Mo-menten.nu

"Mikka heeft ons gedurende het gehele proces van A tot Z begeleid met een super resultaat tot gevolg. Ze heeft ons met haar begeleiding enorm ontlast. We zijn meer dan tevreden over het eindresultaat, krijgen meer aanvragen en worden veel beter gevonden op Google."

"Mikka heeft ons enorm fijn geholpen met de bouw van onze nieuwe website. Korte lijnen en een frisse kijk op het geheel hebben geresulteerd in een prachtig eindresultaat. Mikka weet op elke vraag een passende oplossing."

Bob Roozen @ NL-Travelgroup