023 - 234 0130 info@mikka-websites.nl

WERKWIJZE

Om je website zo effectief mogelijk te ontwikkelen, werkt Mikka websites volgens een helder stappenplan. Bij de eerste kennismaking starten we met de inventarisatie van jouw wensen en doelen en daarna werken we samen stapsgewijs naar het eindresultaat.

We lichten ons stappenplan voor je nieuwe website graag aan je toe tijdens onze eerste kennismaking.

 

01

Kennismaking

Tijdens de eerste vrijblijvende kennismaking bespreken we jouw doelen en lichten we de mogelijkheden aan je toe. Dit kan op locatie maar natuurlijk ook telefonisch of via een videocall. Nadat we in kaart gebracht hebben wat je wensen zijn, ontvang je een vrijblijvende offerte.

02

Tekst en beeld

Hierna is het van belang dat we in kaart brengen wat je wilt vertellen op je website. Wie is je doelgroep en wat is het doel van je website? Er moeten teksten en een menustructuur komen. Dit kun je zelf aanleveren of door ons laten verzorgen. In deze fase bespreken we ook welk beeldmateriaal het beste bij de site past zodat alles op elkaar aansluit.

03

Designimpressie

Nadat de teksten en menustructuur helder zijn, gaan we aan de slag met een eerste designimpressie. Deze komt tot stand op basis van jouw wensen en al bestaande logo, kleuren en huisstijl. Heb je nog geen logo? Geen probleem, we werken nauw samen met vormgevers die hier uitstekend bij kunnen helpen. 

webdesign macbook

04

Controle website

Nadat de designimpressie akkoord is, komt alles samen in een werkende WordPress website. Wanneer je al een website hebt, kan de nieuwe website zo lang op een tijdelijke omgeving gezet worden. Na oplevering heb je twee weken de tijd om rustig je website te controleren en eventuele aanpassingen door te geven. Er zijn twee  correctierondes inbegrepen in de prijs. 

05

Je nieuwe website live

Na het doorvoeren van jouw aanpassingen is het moment daar, je nieuwe website gaat live! Het is belangrijk dat we hier een aantal instellingen direct goed zetten zoals Google Analytics, het SSL certificaat en het redirecten van links van je oude website. Uiteraard zorgen wij ervoor dat dit wordt geregeld. Ook zorgen we er voor dat je wordt aangemeld bij Google voor optimale online vindbaarheid. 

06

Aftercare en onderhoud

Na livegang is het van belang je website te blijven doorontwikkelen en updaten. Niet alleen om actueel te blijven, maar ook voor optimale vindbaarheid op Google. We ondersteunen je daar graag bij, informeer naar de verschillende mogelijkheden.