wat kost het?

De kosten van een website zijn van een veel factoren afhankelijk. En wat een goede website is, dat is voor ieder bedrijf anders. Ik denk met je mee en heb een oplossing voor ieder budget, met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Om tot een juiste prijs te komen, is het van belang dat we eerst je wensen en doelen in kaart brengen. Zodra helder is wat er nodig is, zal ik een offerte op maat opstellen.

Design inbegrepen

Het ontwerp is bij de prijs inbegrepen. Hiervoor maak ik gebruik van jouw bestaande logo en huisstijl zodat alles een eenduidige uitstraling krijgt.

Volledig responsive

Alle websites die ik oplever zijn responsive dat betekent dat ze ook op mobiel en tablet goed te bekijken zijn.

Makkelijk te beheren

De websites die ik ontwikkel hebben een zeer gebruiksvriendelijk format. Daardoor zijn teksten op je website gemakkelijk zelf aan te passen.

Hulp bij content

De juiste teksten en beelden zijn key voor een succesvolle website. Indien er geen geschikt beeld voorhanden is of je het moeilijk vindt om zelf teksten te schrijven, help ik je graag.

Domein en hosting

Domeinnaam, hosting, back-ups, veiligheid, updates en onderhoud. Ik kan het allemaal voor je verzorgen zodat je hier geen omkijken meer naar hebt.

Aftercare

Na oplevering van je website kun je vrij eenvoudig zelf teksten aanpassen. Geef je dit liever uit handen? Geen probleem, ik ondersteun je graag.

Heb je nog vragen of wil je graag eerst vrijblijvend kennismaken? Neem contact op via de link hieronder, bel of app me en ik kom snel bij je terug voor het maken een afspraak.

EXTRA DIENSTEN

Naast het ontwikkelen van websites kan ik je ook helpen met diverse andere marketingdiensten om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Vraag gerust mijn hulp bij zaken als SEO-optimalisatie, het opzetten en onderhouden van je social media kanalen of het verzorgen van blogs of nieuwsberichten.