023 - 234 0130 info@mikka-websites.nl

wat kost een nieuwe website?

De prijs van een website kan sterk variëren. Het is belangrijk om te begrijpen dat de kosten afhankelijk zijn van verschillende factoren, waaronder het ontwerp, de functionaliteiten en het onderhoud. Hieronder bespreken we deze factoren meer in detail en leggen we uit hoe dit kan leiden tot een uiteenlopende prijs voor een website.

 

Ontwerp
Het ontwerp van een website kan sterk variëren. Een standaard ontwerp met een aantal aanpassingen kan al worden gerealiseerd voor een paar honderd euro, terwijl een volledig op maat gemaakt ontwerp duizenden euro’s kan kosten. De prijs van het ontwerp is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, het aantal pagina’s en de gewenste functionaliteiten.

Functionaliteiten
Het toevoegen van functionaliteiten aan een website heeft ook invloed op de prijs. Zo is het toevoegen van een e-commerce module, een agenda integratie of meertaligheid bijvoorbeeld kostbaarder dan een standaard website zonder deze functionaliteiten.

Onderhoud
Een website heeft regelmatig onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Dit kan variëren van kleine updates tot grote beveiligingspatches en het maken van back-ups. Het onderhoud van een website kan ook variëren in prijs, afhankelijk van de complexiteit van de website en de frequentie van het onderhoud.

Hosting en domeinnaam
Om een website online te krijgen, heb je een hostingserver en een domeinnaam nodig. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de benodigde serverruimte en het gekozen pakket. Een goedkopere optie kan minder ruimte en minder snelheid bieden dan een duurdere optie.

Investeer in een solide website
Nu je weet welke factoren de prijs van een website kunnen beïnvloeden, is het belangrijk om te begrijpen waarom het belangrijk is om te investeren in een goede website. Een professionele website is je online visitekaartje en het is belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Een goed ontworpen website versterkt je merkidentiteit en klantloyaliteit. Daarnaast kan een goed ontworpen website de positie en vindbaarheid op Google waardoor je meer verkeer genereert.

Offerte binnen jouw budget
De prijs van een website kan sterk dus variëren afhankelijk van de complexiteit en de functionaliteiten die nodig zijn. Mikka helpt je graag bij het ontwerpen en ontwikkelen van een website die bij jouw doelen aansluit en binnen jouw budget past.

Design inbegrepen

Het ontwerp is bij de prijs inbegrepen. Hiervoor maken we gebruik van jouw bestaande logo en huisstijl zodat alles een eenduidige uitstraling krijgt.

Volledig responsive

Alle websites die wij opleveren zijn responsive. Dat betekent dat ze ook op mobiel en tablet goed te bekijken zijn.

Makkelijk te beheren

De websites die wij ontwikkelen hebben een zeer gebruiksvriendelijk format. Daardoor zijn teksten op je website gemakkelijk zelf aan te passen.

Hulp bij content

De juiste teksten en beelden zijn key voor een succesvolle website. Indien er geen geschikt beeld voorhanden is of je het moeilijk vindt om zelf teksten te schrijven, helpen we graag.

Domein en hosting

Domeinnaam, hosting, back-ups, veiligheid, updates en onderhoud. We kunnen het allemaal voor je verzorgen zodat je hier geen omkijken meer naar hebt.

Aftercare

Na oplevering van je website kun je vrij eenvoudig zelf teksten aanpassen. Geef je dit liever uit handen? Geen probleem, we ondersteunen je graag.

MEER INFORMATIE

Heb je nog vragen of wil je graag eerst vrijblijvend kennismaken? Neem contact op via de link hieronder, bel of app ons en we komen snel bij je terug om je vragen te beantwoorden of een afspraak voor een kennismaking in te plannen.

 

EXTRA DIENSTEN

Naast het ontwikkelen van websites kunnen we je ook ondersteunen met diverse andere marketingdiensten om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Vraag gerust onze hulp bij zaken als SEO-optimalisatie, het opzetten en onderhouden van je social media kanalen of het verzorgen van blogs of nieuwsberichten.