023 - 234 0130 info@mikka-websites.nl

wat kost een nieuwe website?

De prijs van een website kan sterk variëren. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het ontwerp, de functionaliteiten en de gekozen techniek. 

 

Ontwerp
Het ontwerp van een website kan sterk variëren. Een standaard ontwerp met een aantal aanpassingen kan al worden gerealiseerd voor een paar honderd euro, terwijl een volledig op maat gemaakt ontwerp duizenden euro’s kan kosten. De prijs van het ontwerp is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, het aantal pagina’s en de gewenste functionaliteiten.

Functionaliteiten
Het toevoegen van functionaliteiten aan een website heeft ook invloed op de prijs. Zo is het toevoegen van een e-commerce module, een agenda integratie of meertaligheid bijvoorbeeld kostbaarder dan een standaard website zonder deze functionaliteiten.

Onderhoud
Een website heeft regelmatig onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Dit kan variëren van kleine updates tot grote beveiligingspatches en het maken van back-ups. Het onderhoud van een website kan ook variëren in prijs, afhankelijk van de complexiteit van de website en de frequentie van het onderhoud.

Hosting en domeinnaam
Om een website online te krijgen, heb je een hostingserver en een domeinnaam nodig. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de benodigde serverruimte en het gekozen pakket. Een goedkopere optie kan minder ruimte en minder snelheid bieden dan een duurdere optie.

Investeer in een solide website
Nu je weet welke factoren de prijs van een website kunnen beïnvloeden, is het belangrijk om te begrijpen waarom het belangrijk is om te investeren in een goede website. Een professionele website is je online visitekaartje en het is belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Een goed ontworpen website versterkt je merkidentiteit en klantloyaliteit. Daarnaast kan een goed ontworpen website de positie en vindbaarheid op Google waardoor je meer verkeer genereert.

Offerte binnen jouw budget
De prijs van een website kan sterk dus variëren afhankelijk van de complexiteit en de functionaliteiten die nodig zijn. Mikka helpt je graag bij het ontwerpen en ontwikkelen van een website die bij jouw doelen aansluit en binnen jouw budget past.

GEEN OMKIJKEN NAAR

Vind je het lastig om teksten te schrijven of geschikt beeldmateriaal te vinden? Ben je niet zo technisch? Maak je geen zorgen, je wordt volledig begeleid gedurende het hele traject. En na oplevering kun je heel gemakkelijk zelf tekstaanpassingen doorvoeren. Je kunt er ook voor kiezen dit door ons te laten verzorgen zodat je er helemaal geen omkijken meer naar hebt.

Wensen

We denken met je mee en adviseren je over de beste oplossing voor jouw bedrijf. We bespreken uitvoerig jouw wensen en doelen en adviseren wat de beste oplossing voor jouw bedrijf is. 

Logo en kleurgebruik

Uiteraard wordt de website helemaal in jouw kleuren vormgegeven en voorzien van je eigen logo. Heb je nog geen huisstijl of logo? Geen probleem, we kunnen ook hierbij helpen.

k

Teksten

Overtuigende teksten zijn belangrijk. We ondersteunen je graag om tot de kern te komen. Eventueel kunnen ook de teksten van je huidige website herschrijven worden een betere vindbaarheid.

Beeldmateriaal

Beelden bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van je website. Indien je geen geschikt beeldmateriaal voorhanden hebt, kunnen we je daarbij helpen. Of we zetten een fotograaf in om zo de kern van je bedrijf vast te leggen.

Hosting en onderhoud

Hosting, back-ups, veiligheid, updates en onderhoud. Je hebt hier geen omkijken meer naar. Indien je nog geen domeinnaam hebt, zullen we deze voor je vastleggen en opnemen in het hostingpakket.

Aftercare

Na oplevering van je website kun je vrij eenvoudig zelf teksten aanpassen. Je kunt dit ook aan ons overlaten we hebben hier een handig strippenkaart systeem voor.  

MEER INFORMATIE

Heb je nog vragen of wil je graag eerst vrijblijvend kennismaken? Neem contact op via de link hieronder, bel of app ons en we komen snel bij je terug om je vragen te beantwoorden of een afspraak voor een kennismaking in te plannen.

 

EXTRA DIENSTEN

Naast het ontwikkelen van websites kunnen we je ook ondersteunen met diverse andere marketingdiensten om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Vraag gerust onze hulp bij zaken als SEO-optimalisatie, het opzetten en onderhouden van je social media kanalen of het verzorgen van blogs of nieuwsberichten.